a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

de yellow sun breuksteen foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van het reële materiaal!

YELLOW SUN BREUKSTEEN

ORIGINE:

Kalksteen

SOORTELIJK GEWICHT:

1600 kg/m3

LA:

20

KORRELMATEN:

40/60

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De Yellow Sun breuksteen is er een die zijn populariteit opgeëist heeft doorheen de jaren. Dit heeft hij wellicht te danken aan zijn neutrale, zachte en vooral warme kleur. Deze prachtige gele kalksteen wordt gewonnen uit de Jura in Duitsland. En zoals je van duitse producten gewoon bent is deze steen ook erg degelijk. De Yellow sun is een kalksteen van uitermate goede kwaliteit die zeer drukvast is. Als je dus op zoek bent naar een steen die een uitermate warme sfeer oproept maar toch licht en fris moet zijn is de Yellow Sun breuksteen de ideale keuze.

Net als vele andere populaire producten heeft de Yellow Sun ook veel imitaties. Wij geven je de echte onvervalste kwalitatieve versie van deze breuksteen.

TOEPASSINGEN

Deze breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De Yellow Sun bevindt zich in onze gele breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze gele breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: Roc d’Or breuksteen

Ook hebben we onze beige kleurenfamilie wat zich vaak ook laat combineren met het gele kleurenprofiel : Bourgogne-, Markies-, Silistone breukstenen

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Yellow Sun breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie.

error: