a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

TUINMEUBELS:

TuintafelTerrashaardZitbankenBloembakken

Tuinmeubels

Tuinmeubels de vraag ernaar was nog nooit zo groot. Een tuin of terras wordt als verlenging van uw huis beschouwd.

Meer dan ooit zoeken we de open ruimte van onze tuinen op. Om heerlijk te rusten en te genieten van de eerste tot de laatste zonnestralen. Niet alleen de planten in uw tuin bepalen de sfeer en gezelligheid van uw domein. Uw tuinmeubels zijn op z’n minst even belangrijk. Indien u een robuust en industriële look zoekt met natuurlijke accenten bent u aan het juiste adres. Ons design is een huwelijk tussen hoogwaardige kwaliteit en een pure tijdloze stijl, die veelzijdig en eindeloos combineerbaar is met al onze andere producten.

 

Geniet met vrienden en familie rond uw tuintafel van heerlijke gerechten. Neem plaats op onze prachtige zitbanken, gemaakt van absolute topmaterialen. Dankzij deze tuinmeubelen zal u tot in de late uurtjes van uw tuin kunnen genieten. Indien het fris wordt verwarmd onze terrashaard of vuurschaal u. En indien u graag wat meer groen op uw terras brengt zijn onze steenkorven bloembakken de oplossing.

Art_Fences_2

Een terrashaard ook bekend als tuinhaard is een tuinmeubel voor de tuinliefhebber. Geniet tot in de late uurtjes van uw tuin en zorg in een handomdraai voor een romantische avond onder de sterrenhemel of organiseer een tuinfeest waar u vervolgens deze prachtige tuinhaard omtovert tot barbecue.

Art_Fences_9

De zitbank is de tuinmeubel die centraal zal staan in uw tuin. Hou gezellige onderonsjes en koester herinneringen die u niet snel zult vergeten. Verlies jezelf Met behulp van uw tuinbank creëer jij binnen een handomdraai de gezellig en comfortabele hotspot in jouw prachtige tuin.

Bloembak, Steenkorf middelhoge bloembak, bloembak

Een bloembak is een tuinmeubel dat u de mogelijkheid geeft om overal stukje natuur te plaatsen. Onderzoek toont aan dat planten een rustgevend effect hebben. Echter kan u deze niet overal plaatsen. Bloembakken zijn hier de ideale oplossing voor. Breng overal een oase van rust.

error: