a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

LED-VERLICHTING IN STEENKORVEN

Led-verlichting voor steenkorven is prachtig. Maar, niet zo evident. Ze zijn te koop in alle mogelijke prijscategorieën. Echter zal u  goede, kwalitatieve LEDs niet in de supermarkt of bouwmarkt terugvinden. Wij werken met LEDs die enkel op de zakelijke markt verkrijgbaar zijn. Zo heeft u dezelfde oerdegelijke kwaliteit van uw led-verlichting als van onze steenkorven. Led-verlichting voor steenkorven is prachtig. Maar, niet zo evident. Ze zijn te koop in alle mogelijke prijscategorieën. Echter zal u  goede, kwalitatieve LEDs niet in de supermarkt of bouwmarkt terugvinden. Deze zijn goedkoop met een reden. Wij werken met LEDs die enkel op de zakelijke markt verkrijgbaar zijn. Zo heeft u dezelfde oerdegelijke kwaliteit van uw led-verlichting als van onze steenkorven.

Indien u graag met led-verlichting wenst te werken heeft u de keuze voor een witte led-strip of een RGB led-strip welke verschillende kleuren kan weergeven. Indien u met een glasbrok werkt dat gekleurd is, dan is de witte led-strip meestal de beste keuze.

Wilt u op eender welk moment zelf beslissen welk kleur u op dat moment graag zou hebben. Dan is de RGB led-strip de oplossing. In dit geval raden we echter de witte glasbrokken aan. Dit omdat u zo het beste resultaat zal verkrijgen.

Ledstrips

LED Strip Full-color RGB + Warm Wit, RGBW High Power Beschermd (24 Volt, 96 Leds, 5050, IP64)

Deze LED-strip RGBW warm wit beschermd is niet alleen Full-color maar heeft ook een warm witte LED in dezelfde SMD 5050 LED, Het is dus een echte RGBW  LED ! De is strip is een High Power Beschremd 24 volt en behoort tot de betere ledstrips in de markt met de hoogwaardige high-lumen Leds en is net even een stuk helderder!

De strips zijn netjes afgewerkt en voorzien van een witte PCB coating. Ze zijn breed toepasbaar voor interieurbouw voor zowel sfeer als decoratieve verlichting. Voor thuis, kantoor of op de werkplek, maar ook voor caravans en aan boord van schepen, jachten en trucks. Door het hoge rendement van deze LEDs is onze LED strip extra energiezuinig.

Er is keuze uit 2 mogelijkheden:

1. WIT

 

2. RBG (alle kleuren in 1 strip)

Kleuren niet apart verkrijgbaar.

Profielen

LED-Strip Profiel 2 meter 17.5mm x 7mm Opbouw

LED-strip opbouwprofiel laag is voor vele opbouwtoepassingen te gebruiken.

Montage is eenvoudig met stalen montageclips. Het ondiepe opbouwprofiel is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Profielen hebben een gunstig effect op de levensduur van de LED-strip. De LED-strips zijn beter beschermd en de warmte afvoer geschiedt via het aluminium profiel beter.

Wij zijn in de mogelijkheid om de profielen en accessoires van elke gewenste RAL kleur te voorzien. Wil je een profiel op kleur laten brengen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

ap2m17x7mmopbw_05

2m x 17.5mm x  7mm opbouw

Lenskappen: Helder – Opaal

ap2m17x7mmopbw_06 2

OPAAL

aplens2m17mmtrans_img_6601

HELDER

error: