a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

ONTDEK OOK ONZE GEPOEDERCOATE MOGELIJKHEDEN!

Terrashaard opties:

BBQ TOEBEHOREN  – BREUKSTEENBUIZENPOEDERCOATING

Zoals u wellicht weet is Art-Fences de specialist in steenkorven. Daarom zijn onze terrashaarden zowel voor praktische als esthetische doeleinden standaard ingebouwd in steenkorven. Door de natuurlijke eigenschappen van onze breukstenen houden deze de warmte ook nog even vast.

Omdat elke omgeving andere vereisten heeft hebben we verschillende modellen waar u uit kan kiezen als terrashaarden voor in hoeken, ingebouwde versies, voor tegen muren en afschuttingen of met een houtopslag. Zoals al onze producten wordt alles steeds op maat gemaakt. Heeft u daarom andere of bijkomstige wensen, dan helpen we u graag verder.

Mocht een terrashaard te groot zijn en u een alternatief zoekt om alsnog de warme gezelligheid naar buiten te brengen is een terrasverwarmer mogelijks de oplossing voor u. Deze terrasverwarmer is veel compacter en dus ideaal geschikt voor kleinere tuinen of terrassen.

P.s. heeft u bezoek en laat hen dan meegenieten en ontvang een 10 voor sfeer en gezelligheid met een van onze prachtige terrashaarden of terrasverwarmers.

Terrashaard

Een terrashaard ook bekend als tuinhaard is een absolute must-have voor de tuinliefhebber. Geniet tot in de late uurtjes van uw tuin en zorg in een handomdraai voor een romantische avond onder de sterrenhemel. Of organiseer een tuinfeest waar u vervolgens deze prachtige tuinhaard zo omtovert tot barbecue. Koude zomernachten verdwijnen als sneeuw voor de zon, en buiten napraten was nog nooit zo gezellig. Zeker omdat bijen, wespen en andere zomerinsecten wegblijven uit uw tuin door de zalige houtrook wanneer u rustig aan het genieten bent.

Kortom een terrashaard kopen wordt dé investering van het jaar. Het is namelijk de ideale manier om de warmte en gezelligheid van uw woning door te trekken naar uw tuin of terras. Een tuinhaard van Art-Fences wordt de eyecatcher waar uw bezoek zelf over zal dromen.

STEENKORF
BLOKHAARD

STEENKORF
BLOKHAARD XL

STEENKORF
BLOKHAARD DE LUXE

Art_Fences_33 - hoekhaarden

STEENKORF
HOEKHAARD

Art_Fences_35 - tuinhaarden & muurhaarden

STEENKORF
TUINHAARD

Art_Fences_34 - tuinhaarden De Luxe

STEENKORF
TUINHAARD DE LUXE

Art_Fences_35 - tuinhaarden & muurhaarden

STEENKORF
MUURHAARD

error: