a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

Tafel toepasbare pagina’s:

BREUKSTEEN POEDERCOATING

Opvulling

Gewicht gevuld: +/ 180kg

Kan opgevuld worden met breuksteen, glasbrokken naar keuze of lava.

Let op: tafel wordt standaard leeg geleverd. Deze wordt ter plaatse opgevuld.

Tafels

De tuin is dé plek waar je samen kunt genieten van het prachtige weer met vrienden en familie. Gezellig bijpraten en samen iets drinken maakt de sfeer helemaal goed. De steenkorf tafels van Art-Fences hebben een eigentijds karakter en een modern en stijlvol design. Met één steenkorf sokkel heeft u een stevige basis die zich ideaal leent voor een ‘partytafel’. Het is een prachtige statafel waar u op kan bouwen. Deze ‘partytafel’ zal niet wegvliegen door de wind die gedag komt zeggen.

extra mogelijkheden:

Vanaf twee steenkorf sokkels kan je al een lange tafel creëren. Geen last meer van vervelende poten die in de weg durven zitten. Deze steenkorf tafels zijn ideaal voor een gezellige tuinbar. Deze zijn ook uiterst geliefd op meerdaagse buitenevenementen. Een klein event organiseren bij je thuis maar te weinig statafels? Geen probleem onze tafels zijn moduleerbaar. Heb je dus twee steenkorf sokkels die je normaal gebruikt voor één lange tafel? Wel dan kan je met onze apart verkrijgbare tafelbladen die ene tafel omtoveren tot twee ‘partytafels’.

Afmetingen

sokkel (lxbrxh): 50 x 50 x 56cm
tafelblad (lxbrxd): 80 x 80 x 3cm
hoogte: 95cm

De sokkel is net als onze steenkorven standaard warm gegalvaniseerd. Op die manier bent u beschermd tegen roestvorming en verzekerd van een kwalitatief product dat jaren zal meegaan. Wil je de sokkel in een specifiek kleur? Geen probleem, deze is verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze!

Voor het tafelblad hebben we standaard de optie voor teak en blauwsteen. Heb je liever een andere afwerking? Geen probleem, al onze producten worden op maat gemaakt. Andere afwerkingen zijn steeds mogelijk op vraag. Contacteer ons.

error: