a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

Verticale tuinen

Verticale tuinen zijn razend populair de laatste jaren. Het gaat door het leven met veel namen, zoals: een groene muur, plantenwand of moswand. Door de groene kleur en de rustige uitstraling hebben de planten een positieve invloed op het humeur. Je zou voor minder een verticale tuin plaatsen. Het wordt de eyecatcher van uw omgeving.

Onze verticale tuinen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Denk maar aan woonkamers, stadstuinen of zelfs kantoren. Of creëer een verticale kruidentuin in uw keuken. Zo heeft u steeds verse kruiden ter beschikking voor heerlijke gerechten. Daarnaast bied het ook veel voordelen. Ons systeem is zéér onderhoudsvriendelijk, draagt bij tot een betere akoestiek, zorgt voor betere luchtkwaliteit en beschermt ruimtes en gebouwen tegen temperatuurschommelingen. Tegenwoordig besteden we veel aandacht aan het isoleren van woningen. Dat is goed voor het milieu en onze portefeuille want hierdoor verwarmen we minder. Het gevolg is echter dat de luchtkwaliteit binnen er de laatste jaren enorm op achteruit gaat. Een groene muur bied hiervoor de oplossing. Want wat we u nog niet vertelden was dat dit trouwens ook een isolerend effect heeft.

Wij werken met verwisselbare cassettes waar de planten in geplaatst worden met een verborgen waterreservoir voor uw gemak. Door dit systeem zijn uw planten dus ook aanpasbaar per seizoen.

Creëer uw eigen urban jungle of kader de natuur in als een prachtig kunstwerk.

Wat is het verschil tussen een verticale tuin of groene muur en een moswand?

Een verticale tuin is een duurzamer alternatief voor een moswand. Mos is en blijft een kwetsbaar product. Een groene muur is echt een eyecatcher. Het is dus ook logisch en onvermijdbaar dat mensen dit zullen aanraken. Door het broze karakter van mos zal deze na verloop van tijd verkleuren en loskomen. Daarom bieden vele bedrijven een onderhoudscontract aan. Een moswand komt u op termijn dus duurder uit. Zeker als u rekening houdt met de levensduur. Zelfs met een onderhoudscontract en optimale verzorging heeft een moswand slechts een levensduur van 5 jaar. Onze verticale tuinen zijn modulair. Hierdoor kunt u de planten zelf vervangen wanneer u dit wenst. Maar ook indien een deel van uw wand niet meer zo fris zou zijn kan u die specifieke plek vervangen in plaats van uw volledige wand. Dat is aangenaam voor u en uw portefeuille.

error: