a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

Poedercoating

Poedercoating is een extra optie indien u overweegt om een steenkorf te plaatsen. Wenst u dat de staaldraden lijken op te gaan in de textuur van uw breukstenen? Dan is een poedercoating echt de ideale keuze. Uiteraard is het vooral een esthetische keuze. Een zwarte steenkorf is momenteel bijzonder populair bij ons. Maar het is mogelijk om de steenkorven in elke kleur te spuiten. Hier kunt u alle mogelijk RAL-Kleuren bekijken.

 

Het is dus perfect mogelijk om de steenkorf dezelfde RAL-kleur te geven als uw ramen en duren. Daarnaast kan u ook schijnbaar de kleur van de breukstenen of glasbrokken aanpassen. Indien u voor een zwarte steenkorf kiest zal dit de breuksteen die u in de steenkorf plaatst iets donkerder maken. Een witte steenkorf maakt de breuksteen dan weer lichter. Zo kan u uw persoonlijke touch geven en echt uw eigen creatie maken.

advies

Wij van Art-Fences hebben intussen al jaren ervaring in het poedercoaten van steenkorven. Momenteel zijn wij ook de enige die dit aanbieden door het complexe productieproces. Daarom helpen wij u graag persoonlijk verder. Vaak is het moeilijk om de juiste kleur te kiezen. Het is niet omdat groen een prachtig kleur is dat dit past bij uw gevel. Of wenst u uw breukstenen van kleur te manipuleren dan helpen wij u graag verder met onze expertise.

Voordelen van poedercoating op steenkorven
  • Het is slijtvast
  • Het is ten alle tijden vorstvrij
  • Het is extra onderhoudsvriendelijk
  • Het is bestendig tegen alle weersomstandigheden
  • Het geeft een extra decoratief effect aan uw steenkorf
  • De steenkorf blijft zijn kleur behouden, het is dus kleurvast

Standaard zijn al onze steenkorven warm gegalvaniseerd. Dit is een beschermlaag waardoor onze korven nooit de kans krijgen om te roesten. Maar door de korf nog eens te poedercoaten geeft u deze nog een extra beschermlaag.

error: