a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

GLASBROKKEN

Glasbrokken zorgen voor een bijzondere en moderne uitstraling waneer u deze gebruikt voor de opvulling van schanskorven. Ze zijn een in het oog springend alternatief voor breukstenen. Maar daar stopt het niet met de mogelijkheden. Ze zijn ook perfect voor toepassingen in de waterbouw rondom uw fontein, vijver of zwembad. Daarnaast kan u ze ook gebruiken als decoratief sierelement in uw tuin en park. Het voordeel van dit materiaal is dat je meer uitgesproken kleuren hebt. Dit hoog kwalitatief glas wordt in platen geproduceerd en vervolgens gebroken tot brokken.

Waarom deze de laatste tijd zo populair zijn is doordat deze zich perfect laten combineren met LED-verlichting. Hierdoor zal de kleur van de blok nog extra gaan opvallen. Door de verlichting geven ze een speels effect en komt de kleur extra tot zijn recht. Wilt u graag genieten van de late uurtjes in uw tuin? Met één druk op de knop zorgen voor een romantische avond onder de sterrenhemel? Dan zijn brokken glas de ideale keuze. Uw steenkorven of steenkorf-toepassingen zullen uw tuin kleurvol verlichten zonder het gevoel van hard licht.

ASSORTIMENT:

ART-fences glasbrokken crystal white

WITTE GLASBROKKEN

ART-fences glasbrokken rood

RODE GLASBROKKEN

ART-fences glasbrokken groen

GROENE GLASBROKKEN

ART-fences glasbrokken turquoise

TURQUOISE GLASBROKKEN

ART-fences glasbrokken licht-blauw

LICHT BLAUWE GLASBROKKEN

ART-fences glasbrokken donker-blauw

DONKER BLAUWE GLASBROKKEN

ART-fences glasbrokken amber

AMBERKLEURIGE GLASBROKKEN

ART-fences glasbrokken donker-bruin

BRUINE GLASBROKKEN

Indien u graag met led-verlichting wenst te werken heeft u de keuze voor een witte led-strip of een RGB led-strip welke verschillende kleuren kan weergeven. Indien u met een brok glas werkt dat gekleurd is, dan is de witte led-strip meestal de beste keuze.

 

Wilt u op eender welk moment zelf beslissen welk kleur u op dat moment graag zou hebben. Dan is de RGB led-strip de oplossing. In dit geval raden we echter de witte brokken aan. Dit omdat u zo het beste resultaat zal verkrijgen.

 

Wij werken slechts met 1 leverancier voor LED-verlichting. Het probleem met LED-verlichting is dat je de kwaliteit niet zomaar kan zien aan de strips zelf. Goedkope LED’s zijn goedkoop met een reden. Deze durven verkleuren of gaan intern stuk. Omdat deze soms tussen de brokken verwerkt zitten is het niet zo evident om deze te vervangen. Daarom werken we enkel met de absolute topkwaliteit.

error: