a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

VIDEOFONIE

Videofonie is niet langer de toekomst maar is absolute realiteit. Uiteraard is en blijft de basis de deurbelfunctie. Maar steeds meer wordt er voor videofonie gekozen voor veiligheids- en comfort redenen. Het grote voordeel is uiteraard dat u onmiddellijk weet wie er voor uw deur staat. Niet enkel het geluid maar ook het beeld geeft u de mogelijkheid om iemand te herkennen. Op die manier kan u dus ook ongewenst bezoek vermijden.

Bent u op vakantie of op dat moment niet thuis? Geen probleem! Uw bezoek kan opgenomen worden via de camera zodat u dit achteraf kan bekijken. Sterker nog, u kan rechstreeks met hen communiceren dankzij uw smartphone.

Waarom is videofonie voor u interessant?

1. Veiligheid

Zeg vaarwel tegen ongewenste bezoekers. Dankzij een videofoon behoort dit tot uw verleden. Vertrouwd u de persoon niet dat voor de deur staat dan bent u niet langer verplicht om de deur te openen om vervolgens pas te weten te komen wie het is en wat de reden van zijn of haar komst is. U heeft dus volledige controle over wie u toegang heeft tot uw woonst. Zo verhoogt u uw veiligheidsgevoel.

2. Comfort

Met onze nieuwe systemen is een videofoon nog aangenamer. U hoeft namelijk niet meer te lopen tot aan de voordeur maar kan de binnenpost centraal in de woning hangen zodat u niet meer zo ver hoeft te lopen. Of plaats meerder binnenposten om het nog gemakkelijker te maken.

De dag van vandaag hebben we steeds een smartphone op zak. Het is ook perfect mogelijk om dit aanvullend op uw binnenpost te gebruiken zodat u zelfs niet meer uit de zetel hoeft.

Art_Fences_56

AUDIOKIT

Art_Fences_55

VIDEOKIT KLEUR

Art_Fences_57

CLASSE 300 met WIFI via smartphone

Art_Fences_54

BUITENPOST Linea 3000

Art_Fences_53

BUITENPOST Sfera module

Binnenpost classe 100

BINNENPOST classe 100

Art_Fences_52

BINNENPOST classe 300

De videofoon bestaat uit minimaal twee onderdelen. Namelijk:

  • Een binnenpost
  • Een buitenpost

Uw bezoek belt standaard buiten aan aan de buitenpost. Vervolgens ontvangt u binnen aan uw binnenpost videobeelden van uw bezoek buiten. De dag van vandaag zien we steeds meer dat men meerdere binnenposten plaatst of combineert met zijn of haar smartphone.

Het hoeft ook niet persé gebruikt te worden als deurbel. Buitenposten worden steeds vaker op poorten bevestigd.

error: