a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

ONTDEK OOK ONZE  GEPOEDERCOATE MOGELIJKHEDEN!

BRIEVENBUS

Een brievenbus kopen wordt de investering van het jaar. Het is namelijk je visitekaartje van je oprit. Daarnaast is het een zeer belangrijk onderdeel van je woning. Het is het product dat je verbindt met de wereld, vrienden en familie. Ondanks dat meer en meer per mail wordt verstuurd is de brievenbus belangrijker dan ooit. Naast de standaard brieven is het nu ook het ontvangpunt voor vele pakketjes. Daarom is een pakketbrievenbus een uiterst gewilde optie. Zeker omdat deze keuze futureproof is.

Een vrijstaande- of een pakketbrievenbus? Geen zorgen wij kunnen deze allemaal produceren.

Shop je steeds meer en vaker online? Een pakketbrievenbus is dé oplossing voor elke online shopper. Hiermee kan u 24/7 pakketjes ontvangen zonder dat u hiervoor moet thuisblijven. Daarnaast zijn de onze beveiligd met een anti-diefstal klep. Eenmaal het pakje zich erin bevind kan enkel jij er nog aan.

Daarnaast hebben we uiteraard ook nog onze design brievenbussen. Zoals onze ‘Ensor’ en onze ‘Da Vinci’. Deze zijn enorm strak en modern. Niet alleen door de kwaliteit maar ook door de esthetiek bent u voor de komende decennia nog mee met uw tijd.

Art-Fences is bekend om zijn steenkorven die steeds op maat gemaakt worden. De vraag naar een steenkorf brievenbus was enorm. Deze hebben een zeer authentiek karakter. Wij maken voor u een prachtig, modern model. Hebt u echter zelf al een eigen ontwerp voor ogen? Geen probleem! Bezorg ons dit en wij kijken hoe wij jouw droombrievenbus kunnen realiseren.

Wij werken steeds op maat. Wenst u daarom dat deze een deurtje aan de voor of achterzijde heeft of wilt u deze elektronisch openen via een codeklavier inplaats van met een sleutel? Al deze opties kunnen wij u aanbieden. Uiteraard voldoen al onze modellen aan de meest recente voorwaarden. Straal zelf en laat uw woning en oprit stralen met een op maat gemaakte brievenbus van Art-Fences.

ASSORTIMENT:

vrijstaande brievenbus, pakketbrievenbus, brievenbus op maat
Pakjesbrievenbus
model: “Ensor”
moderne brievenbus, gelakte brievenbus, staande brievenbus, vrijstaande brievenbus, design brievenbus, maatwerk brievenbus
“Da Vinci” brievenbus

 

schanskorf brievenbus, steenkorven brievenbus, brievenbus in schanskorven
schanskorf brievenbus
met backdoor
schanskorf brievenbus
met frontdoor
brievenbus in steenkorf, schanskorf brievenbus, meervoudige brievenbus,
schanskorven
multi-brievenbus
met backdoor
schanskorven
multi-brievenbus
met frontdoor
brievenbus, poortkolom, poortzuil, brievenzuil, brievenbussen op maat
kolombrievenbus
error: