a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

WATERVALLEN

Een waterval plaatsen in uw tuin is een droom van velen. Echter realiseren weinig mensen het effectief. Het vallende water dat een ontspannend geluid produceert. Een sierlijke stroom van stromend water dat bovendien zorgt voor meer zuurstof in het water. Daarnaast trekt het ook vele bijzondere vogeltjes aan. Op die manier geniet u van de maximale fauna en flora in uw tuin. Vaak denkt men al snel aan grote watervallen die vele vierkante meters van uw tuin in beslag nemen. Echter is het niet de bedoeling om de watervallen van Coo te plaatsen in een gezellige tuin. Een steenkorf waterval is een iets moderner alternatief dan de standaard watervallen. Deze zijn en blijven zeer strak en vragen bijzonder weinig onderhoud. Het geeft vervolgens ook een warme en natuurlijke sfeer aan uw tuin. Een van de grote voordelen van een steenkorf waterval is dat de vijverpomp en filter gemakkelijk weg te werken zijn. Dit komt doordat de steenkorf gevuld wordt met breukstenen die het systeem verstoppen. Geniet van het ontspannend geluid van stromend water met prachtig kwetterende vogeltjes die zorgen voor zalig rustgevend omgevingsgeluid.

Een water kopen

Spookt het idee van ‘een waterval kopen’ al langer door uw hoofd? Wel, laat uw dromen uitkomen met een van onze steenkorf watervallen. Niet alleen zal dit decoratief element in uw tuin ervoor zorgen dat u nog vaker buiten zal vertoeven. Het is ook een absolute meerwaarde voor uw woonst. Geniet volop van elk moment, van elke zonneschijn. Of geniet tot in de late uurtjes van uw tuin door er led-verlichting in te verwerken. Want geef nu eerlijk toe als echte natuur- en waterliefhebber droomt u hier toch al jaren van. Neem vandaag nog contact met ons op!

P.s. Wist u dat de producten van Art-Fences steeds op maat worden gemaakt? Indien u vragen heeft helpen wij u met plezier verder.

error: