a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

Onze missie

Producten ontwikkelen die vertrouwen creëren bij de tuinprofessional en eindgebruiker. Dit doen we door te blijven innoveren en te kiezen voor de beste kwaliteit in materiaalkeuze.

Art-Fences is dé fabrikant voor de tuinprofessional.

Art-Fences is in 2015 gestart. Niet om lucratieve redenen, maar omdat we geloofden en nog steeds geloven dat wij het verschil kunnen maken in de (tuin)bouwsector. De zaakvoerder Kenneth Verrijcken wou zelf steenkorven plaatsen maar vond niet de kwaliteit die hij zocht. Door veel research en development en het bouwen van zijn eigen machine kon hij de kwaliteit van steenkorven maken die hij in gedachten had. Echter zijn de korven doorheen de jaren steeds verbeterd.

Binnen Art-Fences blijven we innoveren omdat wij enkel steenkorven willen maken waar we zelf trots op zijn en die we zouden aanraden aan vrienden en familie.

Onze andere producten

We merkten dat de tuinprofessional verder ook zocht naar kwalitatieve poorten. Daarom is Art-fences zich gaan verdiepen in hoe we de beste poorten mogelijk konden produceren. De poorten van Art-Fences zijn gemaakt om altijd, bij weer en wind steeds optimaal te blijven werken. Het gebruiksgemak voor de eindgebruiker staat steeds centraal.

Omdat de tuin de plek is waar je samenkomt met vrienden en familie vinden we het uiterst belangrijk dat deze rust uitstraalt. Daarom hebben we ook zelf een gamma aan tuinmeubelen die aan al onze eisen voldoen. Mooie strakke en tijdloze meubelen waar we fier op zijn. Zo hebben we onze prachtige zitbanken waar je gezellig kunt bijkletsen. Onze tuinhaarden waar je met een handomdraai zorgt voor een romantische avond onder een sterrenhemel. En uiteraard onze prachtige strakke steenkorven bloembakken zodat je je overal kan laten omringen door groen.

Elk product dat onze productie verlaat is een product waar we fier op zijn. Elk product dat we ontwikkelen moeten aan de volgende drie eisen voldoen:

  • Creating value and making a difference
  • Improving the quality of life for our end user
  • Keep innovating with the garden professional and end user in mind
error: