a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

ZITBANK TOEPASBARE PAGINA’S:

BREUKSTEEN POEDERCOATING

ONTDEK OOK ONZE GEPOEDERCOATE MOGELIJKHEDEN!

Zitbanken

Een zitbank is het instrument om tot rust te komen. Het zorgt voor een rustige sfeer in elke tuin, park of openbare ruimte. Op een warme zomerdag lekker buiten eten, gezellig bijkletsen met vrienden en familie of plaatsnemen op je zitbank met een goed boek. Een houten tuinbank is dé must-have voor elke buitenpersoon, elk park of plein.

Onze strakke en moderne tuinbanken worden dé blikvanger. Al onze modellen zijn verkrijgbaar met of zonder leuning. Ze zijn fantastisch om met z’n allen rond te tafel te zitten. Om neer te liggen en in slaap te vallen in de zon. Of om gezellig naar elkaar toe te schuiven.

Geniet met een fris drankje van het heerlijke landschap en ga op in de natuur. Met het prachtige zachte herfstzonnetje, de winterzon die die overal reflecteert, de eerste warme dag van de lente en de hele zomer lang wordt dit het plekje waar je niet van weg te slaan bent.

De duurzame steenkorf zitbanken zijn robuust en gemaakt om onbeperkt van te genieten. Door de materiaalkeuze van staalnetten, natuurlijke breukstenen en het duurzame padoekhout ben je gerustgesteld dat je kwaliteit in huis haalt. In tegenstelling tot veel andere zijn deze slijtvast, onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Je hoeft deze niet binnen te zetten in de winter. Onze zitbanken zijn 100% vorstvrij.

SOORTEN

Wij hebben 3 verschillende modellen die zogoed als overal passen. Bijvoorbeeld onze kleine tuinbankje lijken op strakke kubussen waar je alle plaats hebt om op je eentje te genieten van de tuin. Onze grote tuinbank is ideaal om samen met iemand anders te genieten van het mooie weer. Maar het model dat we niet mogen vergeten is onze edge tuinbank. Dit is een prachtige tuinbank dat zich perfect leent voor open ruimtes. Deze is gemaakt van dezelfde degelijke materialen maar heeft een zeer elegante verschijning.

Deze zitbanken zijn zeer populair voor openbare ruimten. Bekijk onze referenties:

IKEA HasseltGemeente BeerselGemeente NeveleAndere

Alle modellen worden steeds op maat gemaakt.

error: