a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

BLOEMBAKKEN

Bloembakken

Een bloembak heeft u de mogelijkheid om een stukje natuur te plaatsen waar u dit wenst. Onderzoek toont aan dat planten een rustgevend effect hebben. Echter kan u deze niet overal plaatsen. Bloembakken zijn hier de ideale oplossing voor. Breng een oase van rust op plaatsen als uw terras, balkon en oprit en laat deze zo leven.

De bloembakken van Art-Fences zijn een echte streling voor het oog. Deze hoeft niet groot te zijn om toch een enorme meerwaarde te bieden aan uw woning. Onze bloembakken zijn kant en klaar geleverd met anti-worteldoek. De breukstenen opvulling zorgt voor het rustieke, natuurlijke effect. Het voordeel van steenkorf bloembakken is dat deze vorstvrij zijn en deze nooit zullen schimmelen. Wenst u het licht industriële karakter van de staalnetten niet in uw bloembak. Wel dan biedt een poedercoat de oplossing voor u. Onze staalnetten worden standaard verzinkt tegen het roesten, maar we kunnen deze ook poederlakken in een RAL-kleur naar keuze. Indien u deze lakt in de kleur van de breuksteen verdwijnt deze in haar structuur.

Niet de ruimte voor een bloembak?

Geen zorgen! Een verticale tuin is de oplossing voor u. Deze zogeheten ‘levende wanden’ zijn een duurzame plantenwand en nemen momenteel enorm toe in populariteit. Dit komt door de positieve effecten van planten in woon-, werk- leefomgeving en gebruiksgemak. Daarnaast is het ideaal om leven te brengen op plekken waar de plaats beperkt is. Onze verticale tuinen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Denk maar aan kantoren, woonkamers en stadstuinen.

Wij werken met verwisselbare cassettes waar de planten in geplaatst worden met een verborgen waterreservoir voor uw gemak. Zo kan u uw eigen urban jungle creëren of kadert u de natuur in als een prachtig kunstwerk.

error: