a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

Steenkorf kleine bloembak
gewicht gevuld: +/ 225kg met breukstenen

Let op: Een bloembak wordt standaard leeg geleverd. De opvulling gebeurd ter plaatse!

De steenkorf kleine bloembak

Met de steenkorf kleine bloembak heeft u de mogelijkheid om een stukje natuur te plaatsen waar u dit wens. Onderzoek toont aan dat planten een rustgevend effect hebben. Echter kan u deze niet overal plaatsen. Bloembakken zijn hier de ideale oplossing voor. Breng een oase van rust op plaatsen als bijvoorbeeld uw terras, balkon en oprit en laat deze zo leven.

Afmetingen
buitenkant (lxbrxh): 50 x 50 x 76cm
binnenkant (lxbrxh): 28 x 28 x 30cm
Opvulling

De breukstenen opvulling zorgt niet alleen voor een  rustiek maar ook een natuurlijke effect. Het voordeel van steenkorf bloembakken is dat deze vorstvrij zijn en deze nooit zullen schimmelen. Wenst u het licht industriële karakter van de staalnetten niet in uw bloembak. Wel dan biedt een poedercoat de oplossing voor u. Onze staalnetten worden standaard verzinkt tegen het roesten, maar we kunnen deze ook poederlakken in een RAL-kleur naar keuze. Indien u deze lakt in de kleur van de breuksteen verdwijnt deze in haar structuur.

Wenst u vervolgens meer kleur verwerkt te ziet in uw bloembak? Niet alleen heeft u dan de mogelijkheden om glasbrokken te gebruiken voor de opvulling. Maar ook de mogelijkheid om led-verlichting te integreren in uw bloembak.

Daarnaast zijn de bloembakken van Art-Fences zijn een echte streling voor het oog. Deze hoeft niet groot te zijn om toch een enorme meerwaarde te bieden aan uw woning. Onze bloembakken zijn kant en klaar geleverd met anti-worteldoek.

 

Deze bloembak is ideaal voor plaatsen met een beperkte ruimte. Stel dat u alsnog te weinig plaats heeft dan biedt een verticale tuin misschien wel de oplossing voor u. Tenslotte wil u ook graag wat groen in uw omgeving. Deze zogeheten ‘levende wanden’ zijn een duurzame plantenwand en nemen momenteel enorm toe in populariteit. Dit komt door de positieve effecten van planten in woon-, werk- leefomgeving en gebruiksgemak. Daarnaast is het ideaal om leven te brengen op plekken waar de plaats beperkt is. Onze verticale tuinen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. Denk maar aan kantoren, woonkamers en stadstuinen.

Wij werken verwisselbare cassettes waar de planten in geplaatst worden met een verborgen waterreservoir voor uw gemak. Zo kan u uw eigen urban jungle creëren of kadert u de natuur in als een prachtig kunstwerk.

error: