a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

de silistone sierkei foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van het reële materiaal

SILISTONE SIERKEI

OOK BEKEND ALS:

Bretoense kei, Grijze zeekeien

ORIGINE:

Silex

SOORTELIJK GEWICHT:

1700kg /m3

LA:

20

KORRELMATEN:

20/40

50/80 (voorraad)

80/120

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De Silistone sierkei is een prachtige kei die door de zee op een natuurlijke manier rond en glad wordt geschuurd. Deze leent zich ideaal als breuksteen met een elegant karakter. Deze Silistone keien hebben heel mooie zachte kleuren, van licht naar donkergrijs, met een wat beige schijn. Hierdoor is deze zeesteen ook enorm veelzijdig. Deze sierkei laat zich door zijn natuurlijke selectie gemakkelijk combineren in verschillende kleuren. Als de keien nat staan is de kleurbeleving een stuk intenser dan vele andere breukstenen.Deze hoogkwalitatieve Silistone sierkei wordt jarenlang door de natuur bewerkt om vervolgens te schitteren in uw komend project.

TOEPASSINGEN

De Silistone sierkei is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De Silistone sierkei bevindt zich in onze beige breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze beige breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: Bourgogne-, Markies breukstenen.

Ook hebben we onze gele kleurenfamilie wat in droge toestand ook beige neigt. Hier heb je nog de : Roc d’Or-, Yellow sun breukstenen.

LEVERINGSMETHODE

De sierkei is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Silistone sierkei vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie.

error: