a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

de roc d’or breuksteen foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van de reële materialen!

ROC D’OR BREUKSTEEN

OOK BEKEND ALS:

Jura, Jura Geel, Parkgoud

ORIGINE:

Kalksteen-zandsteen

SOORTELIJK GEWICHT:

1650 kg/m3

LA:

27

KORRELMATEN:

20/40

40/80

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De Roc d’Or breuksteen is een prachtig honinggele kwalitatieve kalk,-zandsteen afkomstig uit het Jura gebergte. Deze diep kleurige breuksteen is een fantastische keuze voor wie een warm zomers gevoel rond zijn thuis wenst. Deze honinggele breuksteen staat prachtig in contrast met een mooi fel groen grasveld.

Net als vele andere populaire producten heeft de Roc d’Or breuksteen ook vele imitaties. Een uitermate groot misverstand is dat parkgoud een synoniem is voor de Roc d’Or. Deze mogen dan wel een zeer gelijkaardig uitzicht hebben, het kwaliteitsverschil van de twee is enorm. Wij geven je de echte onvervalste versie van de Roc d’Or.

TOEPASSINGEN

Deze breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De Roc d’Or bevindt zich in onze gele breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze gele breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: Yellow Sun breuksteen

Ook hebben we onze beige kleurenfamilie wat zich vaak ook laat combineren met het gele kleurenprofiel : Bourgogne-, Markies-, Silistone breukstenen

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Roc d’Or breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie. 

error: