a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

de markies breuksteen foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van de reële materialen!

MARKIES BREUKSTEEN

OOK BEKEND ALS:

Grafrado, Beige-grijze breuksteen

ORIGINE:

kalksteen

SOORTELIJK GEWICHT:

1650 kg/m3

LA:

25

KORRELMATEN:

60/90 (voorraad)

90/150

rotsen -500kg

rotsen +500kg

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De Markies breuksteen ook wel de Franse Dolomiet genoemd is een harde gedolomitiseerde grijs-, beige-, bruine breuksteen die rust uitstraalt en door zijn bijzonder karakter niet snel zal vervelen. De natuurlijke neutrale aardse kleur van de markies breuksteen komt zeer zacht over waardoor het zich gemakkelijk leent om te verwerken bij zeer veel verschillende huisstijlen. Door zijn neutrale kleur is hij ook populair op parkings van verschillende tankstations langs de E17 hier in België om vrachtwagens te beletten grasperken stuk te rijden. Laat je dus niet vangen aan zijn vredige uitstraling. Deze breuksteen een zeer harde kwalitatieve steen die vorstvrij is en weergaloos de tand des tijds weerstaat.

TOEPASSINGEN

De Markies breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De Markies breuksteen bevindt zich in onze beige breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze beige breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: Bourgogne-, Silistone breukstenen.

Ook hebben we onze gele kleurenfamilie wat in droge toestand ook beige neigt. Hier heb je nog de : Roc D’or-, Yellow sun breukstenen.

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Markies breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie.

error: