a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

de ice blue breuksteen foto’s zijn louter informatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van de reële materialen!

ICE BLUE BREUKSTEEN

OOK BEKEND ALS:

Icy Blue, Nevada Blue, Tahiti blue

ORIGINE:

kalksteen-marmer

SOORTELIJK GEWICHT:

1650 kg/m3

LA:

25

KORRELMATEN:

60/90

90/150

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De Ice Blue breuksteen is een grijs gekleurde marmer steen met witte en grijsblauwe aders wat haar uniek maakt en luxe uitstraalt. Het is dan ook een prachtige marmer steen dat zich perfect laat combineren met moderne tuinelementen of strakke tegels.

Door haar hard, veelzijdig en modern karakter leent deze marmer steen zich ideaal bij vele projecten en stijlen. Hierdoor kunnen we wel stellen dat dit een tijdloze steen is.

Wij bieden zowel de licht als de donkere versie aan. Enkel de donkere versie is in verschillende korrelmaten beschikbaar. De grotere Ice Blue maten zijn ideaal geschikt voor schanskorven die net dat tikkeltje meer mogen hebben.

TOEPASSINGEN

De Ice Blue breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven) maar ook zeker geschikt voor landscaping toepassingen zoals tuin en park, opritten en paden, decoratief beton, uitgewassen beton en zichtbeton.

KLEURFAMILIE

De Ice Blue breuksteen bevindt zich in onze grijze breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze grijze breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: ardenner grijs, Basalt-, Blue Berry-, Doornikse- en de Nero Ebano breukstenen.

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Ice Blue breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie.

error: