a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

BELGISCH ROOD BREUKSTEEN

OOK BEKEND ALS:

Roege belge breuksteen

ORIGINE:

Kalksteen

LA:

25

KORRELMATEN:

60/100

GERELATEERDE PRODUCTEN:

de belgisch rood breuksteen foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van het reële materiaal!

OPMERKINGEN

De Belgisch rood beursteen ook wel bekend als Rouge Belge is een prachtige kalksteen van bij ons. Deze breuksteen staat bekend voor zijn diepe zacht roze-, rode kleur met wit-, grijze kleurschakeringen. Daarnaast heeft deze breuksteen een uiterst goede prijs kwaliteit verhouding. Het is een betaalbaar luxeproduct met een unieke roze-, rode kleur en een bijzonder stijlvolle uitstraling. De Belgisch rood breuksteen is uiterst geschikt voor rustieke projecten die toch net dat ietsje extra mogen hebben. Het heeft een prachtig landelijk en authentiek karakter dat ons aan een eerder Zuid-Europese vakantiestijl doet denken. Qua duurzaamheid is deze breuksteen ook bijzonder interessant en onderhoudsvriendelijk. Belgisch rood is eerder hard van korrel maar toch met een bijzonder warme indruk.

TOEPASSINGEN

De Belgisch rood breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De Belgisch rode breuksteen bevindt zich in onze rode breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze rode breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: Red Rock breuksteen

Ook hebben we onze grijze kleurenfamilie wat zich vaak ook laat combineren met het rode kleurenprofiel : ardenner grijs, Basalt-, Blue Berry-, Doornikse-, Nero Ebano en de Ice Blue breukstenen.

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Belgisch rood breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie. 

error: