a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

Schanskorven de verschillende opties:

 

BREUKSTEENPOORTENLED-VERLICHTING – SOKKELS
STEUNPALENBEVESTIGINGENWATERVALLEN POEDERCOATING

SCHANSKORVEN, STRAK EN STIJLVOL

Schanskorven muren wonnen de afgelopen jaren enorm veel populariteit. Dit doordat de schanskorf, ook wel steenkorf genoemd een veelzijdig product is. Deze is geproduceerd van ruwe staalnetten die op maat worden omgevormd tot een strakke korf. Vervolgens laat deze zich vullen met breukstenen of glasbrokken. Het leent deze zich voor verschillende doeleinden zoals: schanskorf schutting, tuinhaard, brievenbus, waterval, bloembak, tafel of als zitbank.

De steenkorven van Art-Fences zijn de absolute top. Door hun modern karakter van eigentijdse producten, combineert moeiteloos een strak design met bovendien een warme gezelligheid.

In tegenstelling tot vele andere zijn deze van bij ons warm verzinkt nadat deze geplooid zijn waardoor deze de kans niet krijgt om te roesten. Terwijl vele anderen werken met voorgegalvaniseerde staalnetten die door te plooien hun beschermlaag verliezen. Daarnaast zijn onze korven één massief stuk.

U hoeft dus niet meer te vertrouwen op die goedkope ringen of spiralen die het na verloop van tijd begeven en zo verloopt de plaatsing vlotter.

ONTDEK OOK ONZE GEPOEDERCOATE MOGELIJKHEDEN!

De voordelen van schanskorven

Schanskorven zijn eerst en voorral enorm duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Indien u ze eenmaal per jaar bevochtigd met bleekwater en afspuit, heeft u er staan, die gloednieuw ogen. Daarnaast bieden ze ook de privacy die we allemaal wensen dezer dagen. Want een goed gevulde steenkorf heeft namelijk geen doorkijk en is bovendien nog eens geluidswerend. Daarnaast heeft de schanskorf een tijdloos karakter. Door middel van zijn industriële staal look gecombineerd met het natuurlijk karakter van de breuksteen staan garant voor een tijdloos karakter dat nog decennia zal meegaan.

Wat kost een schanskorf

Velen vragen zich af: wat kost een schanskorf nu? Wel dat is niet zomaar te zeggen. Wij produceren geen bouwpakketten waar u zich maar aan moet aanpassen. Want de schanskorf moet passen binnen uw omgeving. Daarom maken wij deze steeds op maat. Bovendien kunnen we zelfs gebogen korven produceren. Wilt u dat de staalnetten lijken te verdwijnen in de breukstenen of wilt u ze juist extra benadrukken geen probleem, wij kunnen deze ook gepoederlakt leveren in een RAL-kleur naar keuze.

Omdat wij ons proces aanpassen naar wat uw omgeving vraagt krijgt u de ideale steenkorf. Bij bredere modellen voorzien wij een onzichtbaar tussenschot welke niet alleen extra stevigheid biedt maar ook de kost van de opvulling verlaagd.

Zo ziet u, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

error: