a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

de nero ebano sierkei foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van het reële materiaal

NERO EBANO SIERKEI

OOK BEKEND ALS:

Nero Ebano

ORIGINE:

Kalksteen

SOORTELIJK GEWICHT:

1650kg /m3

LA:

21

KORRELMATEN:

25/40

40/60

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De Nero Ebano sierkei is een stijlvolle maar tegelijkertijd ook robuuste kei die ook gebruikt kan worden als breuksteen. De structuur, kleur, vorm en uitstraling van deze kei vindt u bij geen enkele andere terug. De Nero Ebano sierkei heeft een mooie donkergrijze kleur die bijna grenst aan zwart indien de steen nat is. Hierdoor is deze ook geliefd bij liefhebbers van (zwem)- vijvers. Kortom deze kei is enorm veelzijdig en uiterst populair en laat zich tenslotte ook zeer mooi combineren met lichte accentkleuren.

De combinatie van de donkere kleur en de mooie ronde vorm maken dat deze sierkeien stijl en luxe uitstralen.

Mooi voor in schanskorven en steenkorven of in tuin en park.

TOEPASSINGEN

Deze sierkei is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, in en rondom uw vijver, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De Nero Ebano sierkei bevindt zich in onze grijze breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze grijze breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: ardenner grijs, Basalt-, Blue Berry-, Doornikse- en de Ice Blue breukstenen.

LEVERINGSMETHODE

Deze sierkei is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Nero Ebano breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie.

error: