a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

GLASBROKKEN DONKER BLAUW TOEPASSINGEN:

SteenkorvenLed-verlichting

Glasblokken donker blauw

Donker blauwe glasbrokken zorgen voor een bijzondere en moderne uitstraling waneer u deze gebruikt voor de opvulling van schanskorven. Ze zijn een in het oog springend alternatief voor breukstenen. Maar daar stopt het niet met de mogelijkheden. Ze zijn ook perfect voor toepassingen in de waterbouw rondom uw fontein, vijver of zwembad. Daarnaast kan u ze ook gebruiken als decoratief sierelement in uw tuin en park. Het voordeel van dit materiaal is dat je meer uitgesproken kleuren hebt. Dit hoog kwalitatief glas wordt in platen geproduceerd en vervolgens gebroken tot brokken.

Waarom deze de laatste tijd zo populair zijn is doordat deze zich perfect laten combineren met LED-verlichting. Zeker de donker blauwe glasbrokken geven een prachtige sfeer als de avond valt. Door de verlichting geven de steenbrokken een speels effect en komt de kleur extra tot zijn recht. Wilt u graag genieten van de late uurtjes in uw tuin? Met één druk op de knop zorgen voor een romantische avond onder de sterrenhemel? Dan zijn glasbrokken de ideale keuze. Uw steenkorven of steenkorf-toepassingen zullen uw tuin kleurvol verlichten zonder het gevoel van hard licht. Met een simpele witte LED strip creëer je prachtig diep blauw sfeerlicht. 

Glasbrokken donker blauw, een prachtige glasbrok die vele breukstenen in de schaduw plaatst.

Indien u graag met led-verlichting wenst en u zoveel mogelijk lichtopbrengst wenst met de donker blauwe glasbrokken dan is een witte led-strip de beste keuze.

Wij werken slechts met 1 leverancier voor LED-verlichting. Het probleem met LED-verlichting is dat je de kwaliteit niet zomaar kan zien aan de strips zelf. Goedkope LED’s zijn goedkoop met een reden. Deze durven verkleuren of gaan intern stuk. Omdat deze soms tussen de brokken verwerkt zitten is het niet zo evident om deze te vervangen. Daarom werken we enkel met de absolute topkwaliteit.

error: