a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

De bourgogne breuksteen foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van het reële materiaal!

BOURGOGNE BREUKSTEEN

OOK BEKEND ALS:

Beige of witte breuksteen

ORIGINE:

kalksteen

SOORTELIJK GEWICHT:

1650 kg/m3

LA:

25

KORRELMATEN:

40/80 (voorraad)

80/150

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De bourgogne breuksteen is een zeer mooie sterke ivoor-beige kleurige breuksteen met een rustiek karakter. Het landelijk, rustiek karakter van deze steen geeft u het vakantiegevoel van deze bekende wijnstreek. Deze duurzame, vorstvrije breuksteen met een chique kubistische uitstraling biedt vele verschillende toepassingen. Zijn rustiek karakter komt doordat deze breuksteen lokaal kleine roest accenten kan bevatten die het rustieke karakter vorm geven. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Deze roest accenten zijn lokaal en zullen zich niet verder uitbreiden.

Door zijn ivoor-beige kleur zorgt de bourgogne breuksteen voor een warme vakantie volle sfeer. Dit leent zich uiteraard perfect voor een vredige rust in uw tuin.

TOEPASSINGEN

De Bourgogne breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De Bourgogne breuksteen bevindt zich in onze beige breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze beige breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: Markies-, Silistone breukstenen.

Ook hebben we onze gele kleurenfamilie wat in droge toestand ook beige neigt. Hier heb je nog de : Roc D’or-, Yellow sun breukstenen.

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Bourgogne breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie.

error: