a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

De blue berry breuksteen foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van het reële materiaal

BLUE BERRY BREUKSTEEN

OOK BEKEND ALS:

ORIGINE:

Kalksteen

SOORTELIJK GEWICHT:

1650 kg/m3

LA:

25

KORRELMATEN:

60/90 (voorraad)

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De Blue Berrry breuksteen is een mooie diep donkergrijze breuksteen waar je met regelmaat mooie strakke witte aders of partikels in terug kan ziet komen. Deze kunnen zeer mooi blinken door de zon waardoor deze steen sowieso uw aandacht trekt zonder dat dit gaat storen. 

De Blue Berry heeft door zijn natuurlijke eigenschappen een tijdloos karakter vanwege zijn strakke uitstraling met toch een elegante toets die u nablijft. Daarnaast is dit ook nog eens een zeer duurzame en vorstvrije steen die ook nog eens mooi opgaat in de omgeving van de meeste woningen. Dit alles samen zorgt voor een unieke breuksteen met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

TOEPASSINGEN

De Blue Berry breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De Blue Berry breuksteen bevindt zich in onze grijze breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze grijze breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: ardenner grijs-, Basalt-, Doornikse-, Ice Blue- en de Nero Ebano breukstenen.

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Blue Berry breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie. 

error: