a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

de foto’s van de aruba breuksteen zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van het reële materiaal

ARUBA BREUKSTEEN

OOK BEKEND ALS:

Madagaskar, Extra White

ORIGINE:

Marmer

SOORTELIJK GEWICHT:

1650kg /m3

LA:

25

KORRELMATEN:

40/80 (voorraad)

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

De Aruba is voor wie een echt uiterst witte kei wenst. De Aruba doet ons wegdromen naar helderblauwe zeeën en witte standen en deze exclusieve witte marmeren breuksteen zal in luxe absoluut niet inboeten. Deze heeft een enorm hoog witgehalte en de kristallen die in de steen zitten zorgen voor een prachtige glans waardoor deze keien echt schitteren. Dit alles samen zorgt ervoor dat de Aruba de witte kei bij uitstek is en hierdoor zelfs witter is dan de Carrara.

TOEPASSINGEN

De Aruba breuksteen  is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park. Een wit gelakte schanskorf (steenkorf) in combinatie met de Aruba breuksteen zorgt voor een uiterst strakke afwerking.

KLEURFAMILIE

De Aruba breuksteen bevindt zich in onze witte breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze witte breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: Bianco Carrara breuksteen.  Ook hebben we onze beige kleurenfamilie wat zich vaak ook laat combineren met het witte kleurenprofiel : Bourgogne-, Markies-, Silistone breukstenen

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de Aruba breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie. 

error: