a
Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean solli citudin, lorem quis bibendum.

Follow Me

info@art-fences.be |Offertedienst: 0499/82 85 45

de ardenner grijze breuksteen foto’s zijn louter indicatief en kunnen afwijkingen vertonen ten opzichte van het reële materiaal

ARDENNER GRIJZE BREUKSTEEN

ORIGINE:

Kalksteen

SOORTELIJK GEWICHT:

1650kg / m3

LA:

25

KORRELMATEN:

20/60

60/80 (voorraad)

90/150

GERELATEERDE PRODUCTEN:
OPMERKINGEN

Deze natuurlijke grijze ardenner breuksteen is afkomstig uit de diepe Belgische Ardennen. Door haar prachtige grijze kleur mooie witte aders is deze breuksteen uiterst populair en heeft haar eigenschappen reeds vele jaren bewezen.

Deze steen is een combinatie van grijs naar donkergrijs genuanceerd maar bevat in het licht ook een blauwige schijn in de ondertoon. Deze kleuren in combinatie met de natuurlijke witte aders van dit gesteente zorgen voor een prachtig effect.

Hiermee is ze zeer uniek en te onderscheiden van andere kleuren die zelfs niet in de buurt komen. Hier haalt deze grijze ardenner breuksteen ook zijn populariteit vandaan. 

Prijs-kwaliteit opnieuw eentje die staat als een huis, de steen komt dan ook ‘For life’ door haar hardheid en vorstvrije eigenschappen.

TOEPASSINGEN

Deze breuksteen is ideaal geschikt voor schanskorven (steenkorven), waterbouw, of als sier keien voor decoratieve toepassingen rondom uw huis, tuin en park.

KLEURFAMILIE

De ardenner grijze breuksteen bevindt zich in onze grijze breuksteen kleurenfamilie. Wij raden steeds aan om binnen een kleurenfamilie te kijken die al aanwezig is in de omgeving. Denk aan de kleur van de gevel, ramen, deuren en andere accenten. Uiteraard kan je ook kiezen voor een accentkleur door gebruik te maken van andere kleurenfamilies.

Binnen onze grijze breuksteen kleurenfamilie heb je  ook nog onze: Basalt-, Blue Berry-, Doornikse-, Ice Blue- en de Nero Ebano breukstenen.

LEVERINGSMETHODE

De breuksteen is bij ons verkrijgbaar in zowel big bags van 500, 1.000 & 1.500 KG als losgestort. Indien u meer dan 10 ton nodig heeft is het voordeliger om hiervoor te kiezen. In dit geval wordt de ardenner grijze breuksteen vanuit de vrachtwagen meteen gestort op de locatie.

error: